Radio Falset broadcasts both Falset, Spanja dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Më 40, Pop music but they dont have any problem playing songs from genres like hip hop, urban, r n b etj. Radio Falset main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen. As Falset, Spain has its own beautiful tradition of music and culture Radio Falset most of the time tries to play songs and arrange programs thats gonna represent its own tradition of music and culture.
Radio Falset official website address is www.radiofalset.cat
Radio Falset
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Radio Falset ]