Radio Chanquete janë grupi zyrtar radio më të aftë në Málaga: Chanquete Fm na Shto dhe të bëhet një e vërtetë chanquetero, duke treguar se ju jeni më të Malaga pamundur. Veç kësaj, në qoftë se ne të shtoni ju mund të lexoni në çdo kohë, konkurse tona më të rëndësishme dhe ngjarjet. Nëse ju chanquetero, të gjitha avantazhet.
Radio Chanquete
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Radio Chanquete ]