Radio Asgaya is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Radio Asgaya broadcasts to the greater Gijon, Zona Spanja dhe përtej.

Radio Asgaya website address is radioasgaya.blogspot.com

Radio Asgaya
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Radio Asgaya ]