Onda Latina 87.6 FM telecasts its projects enrich its playlists for a socially and socially assorted group of onlookers. Notwithstanding the telecast of a mixed bag of data and excitement projects, Onda Latina 87.6 FM shows different neighborhood creations. Their preparations and data based projects contains, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, diversitetit dhe lojëra fusha. They are filling in as a scaffold in the middle of audience members and music.

Onda Latina 87.6 FM adresa e internetit është www.ondalatina.com.es

Onda Latina 87.6 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Onda Latina 87.6 FM ]