top logo
Onda Ciceroni Asturias nuk ka asnjë problem në transmetimin e një shumë të llojeve të programeve të radios. Derisa programi është i mirë për të dëgjuar dhe interaktive dhe njerëzit do atëherë programi do të transmetohet me prioritet të lartë në stacionin. Dëgjuesit mund të shprehin ndjenjat e tyre dhe të kërkojnë për programet e radio stacionit duke i quajtur ato.
Onda Ciceroni Asturias adresa faqen zyrtare është www.ondacero.es
Onda Ciceroni Asturias
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Onda Ciceroni Asturias ]