Pastaj 4 Ronda is a online music radio station. Pastaj 4 Ronda broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Pastaj 4 Ronda has something for all discerning music lovers.

Pastaj 4 Ronda website address is ipgradio.wordpress.com

Pastaj 4 Ronda
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Pastaj 4 Ronda ]