Mortal Hits si radio e tij mëmë gjithashtu transmeton muzikë. Kjo nga ekipi Mortal FM është i përkushtuar për të transmetuar vetëm godet muzikë. Të gjitha ato këngë që janë hite nga lloje të ndryshme të zhanreve muzikore janë luajtur në të vdekshëm Hits me stil pasionante dhe prezantimin uplifting.
Mortal Hits adresa faqen zyrtare është www.mortalfm.es

Hits vdekshëm
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Hits vdekshëm ]