LA CALIENTE 107.3 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. LA CALIENTE 107.3 Transmetuesit FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

LA CALIENTE 107.3 FM adresa e internetit është www.mmradio.com

LA CALIENTE 107.3 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : LA CALIENTE 107.3 FM ]