top logo

Info 7 Irratia broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Info 7 Irratia broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Contact Info:
Calle Portuetxe 23
Donostia-San Sebastian, Spain
Call +34 943 31 93 81
Info 7 Irratia website address is www.naiz.eus
Info 7 Irratia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Info 7 Irratia ]