Gomeranorte Radio telecasts its projects design its playlists for a socially and socially assorted gathering of people. Notwithstanding the show of an assortment of data and excitement programs, Gomeranorte Radio telecasts differing nearby preparations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, eksitim dhe lojëra fusha.

Gomeranorte Radio website address is www.gomeraactualidad.com

Gomeranorte Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Gomeranorte Radio ]