Fuengirola Radio përfaqëson kulturën pasuruar e Gjermanisë në një mënyrë zbavitëse. Fuengirola Radio është një drejtuar vullnetar, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet.
Fuengirola Radio adresa e internetit zyrtare është www.fuengirolatv.com
Fuengirola Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Fuengirola Radio ]