top logo

Costa Calida International Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Costa Calida International Radio broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Contact Info:
Av Doctor Meca Nº, 51, 30860 Puerto de Mazarron, Murcia, Spain
Call +(34) 968 595 862
Costa Calida International Radio website address is costacalidaradio.es
Costa Calida International Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Costa Calida International Radio ]