Canarias Radio is configured as a generalist station where information, entertainment and culture are its main strengths. Canarias Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Canarias Radio broadcasts diverse local productions.

Canarias Radio website address is www.rtvc.es

Canarias Radio
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Spain : Canarias Radio ]