Kuvendi Radio transmeton një sërë programesh worlwide radio popullor bazuar, të dy muzikë dhe llojin e folur dhe në audio me cilësi të lartë. Kuvendi Radio transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga zhanret popullore dhe elektrizuar muzikore në të gjithë globin.
Adresa e internetit zyrtare Kuvendi Radio është www.theassembly.co.za

Kuvendi Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ South Africa : Kuvendi Radio ]