Radio Overberg është një kohë provuar radio stacion i cili e ka kaluar testin e kohës me programet e tij inovative radio dhe radio fokusohet në disa prej programeve të radios më të mira të cilat janë plot me muzikë Afrikës së Jugut, muzikë nga muzikantët popullore dhe këngëtarë janë luajtur në radio me prioritet të lartë më të madhe. Radio Overberg është gjithashtu një vend i madh për lajme lokale në lëvizje.
Radio Overberg adresa faqen zyrtare është www.radiooverberg.co.za
Radio Overberg
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ South Africa : Radio Overberg ]