Radio Namakwaland është një kulturë bazuar radio stacion transmetimi Afrikës me vizionin bazë të gazmoj përhapjen kulturore në botë. Radio Namakwaland dëshiron për të përhapur kulturën e bukur dhe traditën e Afrikës për të gjithë botën në të njëjtën kohë ata i pëlqen për të mbajtur një të mirë dhe cilësi të pasuruar sistemin e transmetimit.
Radio Namakwaland adresa faqen zyrtare është www.934fm.co.za
Radio Namaqualand
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ South Africa : Radio Namaqualand ]