Radio Mthwakazi FM është radio e komunitetit e cila është transmetuar si një radio me bazë komuniteti fitim jo për dëgjuesit Zimbabvesë që jetojnë në Afrikën e Jugut. Radio është vendosur dhe është transmetim të drejtpërdrejtë nga studio e tyre e cila është në Johanesburg. Më tepër se një radio, por një platformë e saj e madhe kulturore promovuese.
Radio Mthwakazi FM adresa faqen zyrtare është www.radiomthwakazifm.co.za

Radio Mthwakazi FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ South Africa : Radio Mthwakazi FM ]