top logo

IFM 102.2 është një radio stacion muzikë në internet. IFM 102.2 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. IFM 102.2 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

IFM 102.2 Adresa e internetit është www.ifmradio.co.za

IFM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ South Africa : IFM ]