Stereo Highveld është bërë sinonim për popullin e Joburg si stacion popullor radio që është transmetimi jetojnë si një bazë stacioni në internet radio jetojnë nga Afrika e Jugut. Stereo Highveld mund të dëgjohet nga qielli të lartë ndërtesa të larta në fshatin me pluhur, si radio e qytetit të nxehta të rajonit. Stereo Highveld është me ju si ju zgjojë në fillim të përballet me kohën e ditës tuaj, si njerëz të përzënë për të punuar, si njerëz të luftojë në betejat e tyre në vendin e punës, si ju doni kohë për veten, dhe pas asaj pale koha natë larg radio është gjithmonë me ju.
Highveld Stereo adresa zyrtare e internetit është www.highveld.co.za
Stereo Highveld
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ South Africa : Stereo Highveld ]