top logo

Klasik FM 102.7 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Klasik FM 102.7 broadcasters believe in providing Classic music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Classic music and song.

Klasik FM 102.7 Adresa zyrtare e internetit është www.classicfm.co.za

Klasik FM 102.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ South Africa : Klasik FM 102.7 ]