Radio Ognjisce është rrjeti më i madh radio në Slloveni. Ky stacion radio është duke luajtur këngët e fundit popullore rreth orën 24 orë jetojnë online me gjini të ndryshme dhe Botërore Talk . Radio Ognjisce është transmetuar nga Krvava Pejës, Slovenia. Kjo faqe e internetit zyrtare stacion radio është radio.ognjisce.si

Radio Ognjisce
speaker muzikë speaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Ognjisce ]