Radio Kranj transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio transmetuesit Kranj besojmë në ofrimin e muzikës, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Fillimi 40, Pop.
Adresa e Radio website zyrtar Kranj është www.radio-kranj.si
Radio Kranj
speaker muzikë speaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Kranj ]