Radio Hit është një stacion i parë i rregullt komerciale radio që filloi transmetimin prill 1 1993. Në fillim ata transmetimin 8 orë, por tani ata transmetojnë rregullt 24 orë të programit të tyre. Ata Broadcast lajmet e fundit, pop, hitet dhe më të programi. Pra, Radio Hit është një radio popullor për dëgjues.
Radio Hit adresa faqen zyrtare është www.radiohit.si
Radio Hit Slloveninë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Hit Slloveninë ]