Radio Center Celje is a live online radio station broadcasting from Ljubljana, Slovenia. This popular radio channel is streaming live online 24 hours in a day. It is getting popularity among the mass people of Slovenia. This slovenian radio station is playing top 40 dhe muzikës pop rreth orën. Radio Center Celje official website is radiocenter .

Radio Qendra Celje
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Qendra Celje ]