Radio Subotica is a live online broadcasting music channel based on Subotica, Serbia. Radio Subotica plays different range of music genres like News, Folur. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. This channel success was driven largely by the strength of its running programs with News, Folur. Radio Subotica is also available across Subotica, Serbia.
Radio Subotica official website address is www.radiosubotica.co.rs
Radio Subotica
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Subotica ]