Radio Mos inkurajoi të gjithë ju në drejtim të përfshirjes siç dëfrim që është bërë për të ju jap më të dobishme radio stacionet programet nëse janë apo jo ju mund të jetojnë në Serbi, si dhe kudo tjetër në planet. Së bashku me melodi përmes artistëve të zakonshme përfshijnë Serbinë dhe gjithashtu nga varet MOS Stereo mund të jetë e mirë për të shkuar për të marrë ju në një të gjithë botën muzikore vendndodhjen tuaj të ngjarë të arrijë mbi dhe mbi. Të playlists veçanta përfshijnë Radio MOS në shtimin e stileve, duke përfshirë pop, rap gangster, shkëmb, hip-hop, ekstazë hipnozës, pronë elektro, rajon, e butë për shembull. Dhe kështu, të përfundojë si të paturit e Radio MOS dhe për të marrë zënë 24/7.
Radio Mos adresa faqen zyrtare është www.radiomos.com
Radio Mos
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Mos ]