Radio Lola shows a various scope of provincially and broadly created projects, të dy muzikë dhe fjalë biseduar, in howdy fi stereo. Radio Lola supporters trust in giving genuine music mixture, so audience members can appreciate an immense index of known and obscure tracks, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe në mënyrë të konsiderueshme më shumë.

Radio Lola official website address is www.radiolola.com

Radio Lola
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Lola ]