Radio për të gjitha kombeve dhe të gjitha brezave të radios në internet për herë të parë nga boshnjak Posavina! Radio Lipovac Brcko është një radio stacion muzikë në internet. Radio Lipovac Brcko transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio Lipovac Bërçko ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

Radio Lipovac Brcko adresa faqen zyrtare është http://www.lipovac-brcko.com

Radio Lipovac Brcko
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Lipovac Brcko ]