top logo

Muzika House është një lloj të ndryshme të zhanreve muzikore e cila ka pasuesit e vet dhe ky lloj i zhanër muzikor është si nga shumë dëgjuesve dhe kryesisht për ata që i pëlqen piknik dhe të tjera këto lloje të gjëra. Naxi Shtëpia Radio është gjithmonë duke ofruar muzikë për ata dëgjues që i pëlqen të jetë me muzikën shtëpi.
Naxi Shtëpia Radio adresa e internetit zyrtare është www.naxi.rs/house

Naxi Shtëpia Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Naxi Shtëpia Radio ]