Darmanko FM

Info koment Stacione raport

Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. Kjo është edhe arsyeja që Darmanko FM të zgjedhë muzikën e llojit që pëlqehen nga dëgjuesit e tyre dhe është trending. Kështu, Darmanko FM kujdeset shumë për zgjedhjen tuaj muzikore.

Detajet e kontaktit-

FaceBook: Darmankofmofficiel

Gjuhe: Frëngjisht

Numri i kontaktit: +221 77 291 73 46

Vend: Senegal

Zhanret:

loading...

Popular Stations