Tsitsit Radio, Kjo Beat në Carribbean aziatike, dukej që të provohet, sepse 1961 dhe është edhe ndalesa e radio kombëtare lidhur me Rrugën. Kitts dhe Nevis. Ndalesa jonë e qëllime të shtyrë ofron lajmet më të fundit, Aktivitete, fakte, Gëzimi dhe bisedë të federatës dhe fqinj destinacionet.

Tsitsit Radio adresa e internetit zyrtare është www.zizonline.com

Tsitsit Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Saint Kitts and Nevis : Tsitsit Radio ]