KYSS FM është zakonisht një seksion në pronësi fshehurazi ose operohet radio FM. Juaj të dërguar jashtë biznesit është e vendosur në këtë zonë istoric të lidhur me Remote Vendi, për mahnitëse ujdhesë 68sq kilometër lidhur me Rrugën. Kitts brenda Indies Perëndimore. Të gjithë ne të veprojë 24hrs në baza ditore një javore javë për vëllimin e ndarë lidhur me 102. 5Mkz për grupin FM. Ju jeni në gjendje për të dëgjuar këtë shumëllojshmëri të gjerë të stileve të reja të muzikës, R&B, Hip hop, Rap Gangster, Tokë, Reggae, Dancehall, Soca, Calypso dhe riddims tuaj lagje.

Kyss FM adresa faqen zyrtare është www.kyssonline.com

Kyss FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Saint Kitts and Nevis : Kyss FM ]