top logo

transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. To provide the Rwandan population and other members of its audience with educational programs.

Radio Inteko website address is rba.co.rw

Radio Inteko
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ruanda : Radio Inteko ]