top logo
KT Radio është transmetuar drejtpërdrejt nga Ruanda. Radio operon në gjuhën e tyre amtare. KT Radio ka përmirësuar teknologjinë e tyre të transmetimit në mënyrë që të sigurojë më të mirë në klasën përvojën e shëndoshë. Me zë me cilësi të plotë dhe playlists bukur KT Radio ka fituar një sasi të konsiderueshme të respektit në mesin e komunitetit të tyre radio. Programet e tyre janë plot me këngë energjike nga një numër të gjerë të llojeve të.
KT Radio adresa e internetit zyrtare është www.ktradio.rw
KT Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ruanda : KT Radio ]