Transmeton Radio UNITON si Rusia dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Vizioni Radio UNITON kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Rusia ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës Radio UNITON shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të organizojmë programe që është gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.
Radio UNITON adresa faqen zyrtare është www.uniton.ru
Radio UNITON
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Radio UNITON ]