Radio Premium radio për përvojën më të mirë të muzikës dhe të ndjehen premium e transmetimet e tij si një ndeshje që është bërë diku për të dhënë dëgjuesit e tyre përvojën shumë të mirë të mundshme muzikore për dëgjuesit e tyre. Një kombinim i saj perfekt i prezantimit dhe shërbimit të radios klasit të lartë.
Radio Premium adresa faqen zyrtare është www.rpfm.ru

Radio Premium
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Radio Premium ]