Radio Intervolna represents the enriched culture of Germany in a entertaining way. Radio Intervolna is a volunteer run, not for profit radio station committed to keeping the community informed on local and various global issues, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet.
Radio Intervolna official website address is www.intervolna.ru
Radio Intervolna
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Radio Intervolna ]