Pilot FM 100.4 ndihmon për të bërë ju mjeshtër tuaj të muzikës zgjedhjen. Ya, ky radio është e gjitha në lidhje me paraqitjen e muzikës rok, por jo si mënyrë radiot tjera ka, por në mënyrën se si ata i pëlqen të bën dhe i pëlqen të ketë dëgjuesit e tyre preferencat për muzikë dhe se pilot FM 100.4 luan ato muzikë.
Pilot FM 100.4 Adresa zyrtare e internetit është www.pilotfm.ru

Pilot FM 100.4
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Pilot FM 100.4 ]