top logo

Në Omdaru Radio muzika është për të shijuar jetën dhe duke e ditur veten më shumë. Muzikë për katarsisit dhe një mënyrë për të promovuar krijimtarinë tuaj muzikore. Muzikë moderne klasike dhe minimalist si e Rilindjes të shekullit të 21 është edhe tërheqja e Omdaru Radios dhe programet e saj të gjithë ditën e gjatë muzikore.
Omdaru Radio adresa e internetit zyrtare është www.omdaru.blogspot.com

Omdaru Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Omdaru Radio ]