Nashi Pesni Radio është një radio që u krijua me faktin për programet e përmirësuara dhe ata janë të njohur edhe për ndërveprimin ndërmjet tyre, së bashku me dëgjuesit e tyre. Me mbajtjen në kontakt me dëgjuesit e tyre ata të ndodhë të jetë në gjendje për të luajtur së bashku me krijimin e playlists e tyre në një mënyrë që do të dashur nga dëgjuesit e tyre. Kështu, për të marrë lidhur me të gjitha muzikën e fundit lokale së bashku me trending muzikën botërore mbaj akordim Nashi Pesni Radio.
Nashi Pesni Radio adresa e internetit zyrtare është www.nashipesni.ru
Këngët Nashi Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Këngët Nashi Radio ]