Maks FM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Maks FM transmeton Top 40, Pop, Adult Bashkëkohore, Lajme Vendore, Hits Euro. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si Top 40, Pop, Adult Bashkëkohore, Lajme Vendore, Hits Euro. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Maks FM adresa faqen zyrtare është maks-fm.ru
Maks FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Maks FM ]