Ndryshe nga shumë stacione të tjera në internet radio DML merr shumë këngë të kërkojë nga dëgjuesit e tyre dhe ata nuk janë si disa radio të tjera që nuk kujdeset se sa për dëgjuesit preferencat e tyre, Në vend të kësaj ata kujdeset aq shumë për dëgjuesit preferencat e tyre që të luajnë muzikën e tyre dëshironte që ata kanë se si mori një radio veçantë të quajtur listë DML Wish.
DFM Wish lista adresa zyrtare e internetit është www.dfm.ru

Lista DML Wish
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Lista DML Wish ]