CITY-FM – Moscow information radio station, which broadcasts around the clock at a frequency of 87.9 FM c 1 Shkurt 2006. Qyteti FM 87.9 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve.

Qyteti FM 87.9 Adresa zyrtare e internetit është city-fm.ru

Qyteti FM 87.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Qyteti FM 87.9 ]