top logo

Radio biznesit 98.9 live broadcasting from Russia. Radio biznesit 98.9 broadcast various kind of pop, shkëmb, klasik, diskutim, kulturë, valle, etj elektronike. Radio biznesit 98.9 streaming muzikë dhe programet si në internet. Radio biznesit 98.9 është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Radio biznesit 98.9 Adresa e internetit është business-radio.mn

Radio biznesit 98.9
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Radio biznesit 98.9 ]