Atmosfera FM ka filluar transmetimin e saj në dhjetor 10, 2006 në një frekuencë të 106.8 MHz. Gjatë një heshtje të gjatë, stacioni radio mbajtur mbrojtje ligjore ndërkombëtare për të radiofrekuencave në shërbim Federale, i cili është i caktuar për të fiksuar dhe frekuenca 106.7 MHz. Atmosfera FM është një emër aktiv në industrinë e radio.
Atmosfera FM adresa faqen zyrtare është www.atmosferafm.ru
Atmosfera FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Russia : Atmosfera FM ]