TNT Radio Mediume të reja është një projekt i pavarur i Rumanisë filloi në prill 2014 që i drejtohet një audience vetëm online.
Faqja zyrtare ofron lajme dhe informacione në lidhje me ngjarjet e fundit në muzikë, tregon, klubet ose njoftime.
Ekipi përbëhet nga bandës çmendur të miqve, të gatshëm për të thyer çdo shtet të monotoni.
Nxehta TNT Radio dëgjuar muzikë. Nëse ju jeni i mirëpritur, ju jeni birrë me miqtë, punojnë ose qëndrojnë në stacionin.
Me TNT Radio është e lehtë për të bërë të varur dhe ju muzikë nxehta, sepse këtu ju do të gjeni copa konkrete. Nga ne, por jashtë, artistët që ju dëgjoni TNT Addictive. Vendoseni veten në llogari dhe që ju të merrni addicted muzikë me zë të lartë.

TNT Radio Romania adresa faqen zyrtare është www.tntradio.ro

TNT Radio Romania
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : TNT Radio Romania ]