Slager Radio është një jetojnë transmetimit në internet kanal muzikor i bazuar në Rumani. Slager Radio luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me Rumaninë. Slager Radio është gjithashtu në dispozicion në të gjithë Rumaninë.
Slager Radio adresa e internetit zyrtare është www.slagerradio.ro
Slager Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Slager Radio ]