Simion Doroftei

Info koment Stacione raport

Simion Doroftei është një radio në internet shumë e njohur, e cila ka një audiencë të synuar e përbërë nga studentë, mësuesit, administratorët dhe komuniteti i shkollës. Në programet e Radio ISA ata thjesht sjell për dëgjuesit e tyre lloje të ndryshme të lajmeve, kuriozitete, nxjerr në pah, Programet e muzikës dhe të tjerët.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.simiondoroftei.ro

Gjuhe: Roamanian

Vend: Romania

Zhanret:

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations