Radio Manele është një romanian radio stacioni në internet. Por ajo gjithashtu i pranishëm dhe e përhapur në Bullgari, Serbia, Montenegro, Albania, pjesë të Turqisë dhe me mërgimtarët dhe emigrantët me origjinë nga këto rajone. Manele Fm ndarë në “manele klasike” dhe “Manele Moderne”. The “manele klasike” janë një zhanër turk-rrjedh kryer nga Romani lăutari në mënyrë lăutărească, ndërsa “Manele Moderne” janë një përzierje e muzikës rome me gjuhën turke, Grek, Lindjes së Mesme dhe elemente indiane, në përgjithësi duke përdorur moderne (elektronik) instrumentet dhe rreh.
Radio Manele official website address is www.fmradiomanele.ro

Radio Manele
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio Manele ]