Radio Manele Mix listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Manele Mix has become a very popular radio station of Bucharest, Romania in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners. Radio Manele Mix official web address is manelemix.ro
Manele Radio Mix
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Manele Radio Mix ]